Sollied haalt uit naar scheidsrechter: “Hij bevoordeelde Club Brugge”

(VIDEO) - Sfeervol Club-vak viert eerste driepunter tegen Lokeren

Sporting Lokeren ging in eigen huis onderuit tegen Club Brugge. Blauw-Zwart won met 0-1 op Daknam. Na afloop haalde coach Trond Sollied flink uit naar scheidsrechter Nathan Verboomen.

28 december 2018 12:41 - Sollied was niet tevreden over de wedstrijdleiding. “Heb je gezien hoe ze op het einde vielen als vliegen? Hoe de scheidsrechter graag elke keer het spel stillegde? En heb je die handsbal gezien van hen? En dat natrappen (bedoelt Rits, red.)? Nee, de ref was niet goed”, wordt Sollied geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Volgens de coach van Lokeren werd de uitploeg bevoordeeld. “Hij bevoordeelde Club. Vielen zij met tien, hadden we een heel andere match gezien.” Sollied vond de uitslag ook onterecht. “We verdienden zeker een punt, en dat konden er ook drie geweest zijn”, aldus de Noor.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Heeft Sollied hier gelijk?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.