Straf verlanglijstje Club Brugge uitgelekt: ‘5 nieuwe spelers in januari’

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

07 december 2018 09:06 - Hoewel Club Brugge zich tijdens de voorgaande week goed herstelde met een knap gelijkspel in Dortmund (0-0) en een klinkende zege in de topper tegen Standard (3-0), is het bestuur van plan om in januari in te grijpen. Er moet en zal versterking komen.

Het Nieuwsblad kwam te weten dat Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert van plan zijn om zomaar eventjes vijf nieuwe spelers aan te trekken. Zo zou men bij Club Brugge zinnens zijn om een nieuwe targetman in huis te halen. Het wil daarmee anticiperen op een vertrek van Wesley Moraes.

Verder speurt Club naar nog vier andere profielen. “Een creatieve vleugelverdediger – eentje die past in het ­systeem van Leko – en een uitvoetballende centrale verdediger – al even ­belangrijk in het systeem-Leko – zouden eveneens op het verlanglijstje staan”, schrijft de krant. “Club keek ook uit naar een nummer tien en naar een box-to-box-middenvelder, maar dat laatste profiel zou kunnen opgevangen zijn door de plotse ontbolstering van Sofyan Amrabat.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.