Twijfels over Leko? “Groeiende nervositeit bij bestuur van Club Brugge”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

12 december 2018 16:26 - In de Champions League is er geen vuiltje aan de lucht, maar in de competitie presteerde Club Brugge de jongste maanden allesbehalve uitstekend. Volgens Peter Vandenbempt maakt het bestuur van blauw-zwart zich zelfs zorgen over de huidige gang van zaken.

“De ploeg heeft Leko te vaak teleurgesteld dit seizoen en dat zorgt stilaan voor groeiende nervositeit in de bestuurskamer”, stelt Peter Vandenbempt in Sport/Voetbalmagazine. “De mooie CL-campagne verzacht de zeden maar na de winterstop primeert toch weer de competitie en dan heeft Club zoals de kaarten nu liggen voor een nieuwe titel betere play-offs nodig dan vorig jaar.”

“Met Genk en ook Antwerp is de concurrentie scherper, dan zijn à la carte spelers niet wat blauw-zwart nodig heeft”, benadrukt Vandenbempt. “In een persoonlijk moeilijke periode en met vervelend veel blessures op dezelfde posities staat de nog altijd jonge coach Ivan Leko voor een stevige opgave.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.