Vanaken geeft reden zege Club Brugge: “Dat zat goed”

Hans Vanaken (Club Brugge - Zulte Waregem)

02 december 2018 20:35 - Club Brugge staat terug op de tweede plaats na de 3-0 overwinning tegen Standard. Na afloop vertelde Vanaken tegenover de camera’s van Play Sports waarom Blauw-Zwart kon winnen.

Tactisch zat het weer goed in elkaar, vindt de middenvelder. “De tactiek zat goed. We wilden de gevaarlijke Standard-spelers niet in de match laten komen. Als je ziet dat Carcela geen bal heeft geraakt vandaag.”

Club Brugge trekt zo de lijn door na de goede prestatie in de Champions League afgelopen week. “In Dortmund hebben we vooral vanuit de organisatie gespeeld. Dat hebben we vandaag gekoppeld aan aanvallend vermogen”, aldus Vanaken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.