Vanaken lovend: “Hij is heel belangrijk voor de groep”

Vanaken en Wesley vieren (Club Brugge - Standard)

Ruud Vormer begon in de wedstrijd tegen Lokeren op de bank. De Nederlander viel in en maakte vervolgens het beslissende doelpunt. Hans Vanaken laat zich tegenover Het Nieuwsblad uit over zijn ploegmakker.

30 december 2018 17:33 - Vanaken snapte de beslissing van Ivan Leko om Vormer op de bank te laten beginnen. “De match tegen Antwerp (5-1 winst, red.) was gewoon heel goed, dus daarom is het logisch dat de coach dezelfde spelers het vertrouwen gunde. Anderzijds is hij natuurlijk wel de kapitein”, vindt Vanaken.

“Zijn statistieken waren in het begin van het seizoen wel wat minder en daarop werd hij afgerekend. Voor de rest was hij qua spel helemaal niet veranderd. We hebben tegen Lokeren gezien dat Ruud nog steeds heel belangrijk is voor deze groep. Nu maakte hij een keertje het verschil als bankzitter”, aldus Vanaken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Heeft Vanaken hier gelijk?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.