Vanaken onder de indruk van ploegmaat: “Ik ben blij dat hij bij mij in de buurt staat”

Hans Vanaken viert tijdens kampioenenmatch tegen Anderlecht

23 december 2018 19:11 - Club Brugge haalde zondag verwoestend uit tegen Antwerp. Het werd 5-1 en Hans Vanaken en Emmanuel Dennis speelden een belangrijke rol in de ruime zege. Vanaken is maar wat blij dat Dennis op het veld dicht in zijn buurt staat.

“In ons systeem zijn de flanken erg belangrijk. Met Dennis op links gaat het vlot. Hij kan een actie maken, is gevaarlijk met het hoofd en scoort vandaag twee keer.”

“Ik ben blij dat hij op links bij mij in de buurt staat”, aldus Vanaken op de website van Club Brugge. “Misschien ergens niet onlogisch dat hij vijf doelpunten scoort waar ik een voet in heb. Dat zegt misschien wel iets.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.