Verhaeghe duimt voor Anderlecht: “Hebben we nood aan”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge en RSC Anderlecht zullen altijd concurrenten en rivalen zijn. Toch duimt Bart Verhaeghe voor paars-wit én Marc Coucke.

20 december 2018 14:05 - Coucke is bijna een jaar voorzitter van Anderlecht en de preses krijgt soms veel kritiek te verduren. Verhaeghe hoopt op betere resultaten bij Anderlecht. “Ik kan je in alle eerlijkheid zeggen dat ik in het belang van het Belgische voetbal hoop dat Coucke slaagt in zijn opzet”, laat hij weten aan Sporza.

“We hebben nood aan zo veel mogelijk topploegen. Finaal zou ik willen dat alle clubs professionaliseren, want daar wordt heel ons voetbal beter van. Als je een plan hebt, passen sommige mensen in het plan en sommige niet. Sommigen voelen zich niet meer op hun plaats en stappen zelf op. Dat is geen vreemde gang van zaken in een bedrijf”, aldus Verhaeghe.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Heeft Verhaeghe hier gelijk?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.