Verrast Leko met basisopstelling tegen Atlético?

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

11 december 2018 12:43 - Club Brugge speelt voor de prestige (en de miljoenen) tegen Atlético Madrid. Het Nieuwsblad meldt dat coach Ivan Leko weer een verrassing in de basis gaat droppen tegen de Spaanse topclub.

Blauw-Zwart is al zeker van Europese overwintering en de wedstrijd tegen Atlético Madrid wordt gezien als een galamatch. Mogelijk zal Leko een verrassing in petto hebben. Loïs Openda lijkt in de basis te gaan beginnen.

Het zal een keuze worden tussen Schrijvers en Openda voor de positie naast Wesley in de aanval. Decarli verdwijnt naar de bank. Amrabat of Vormer zullen op rechts moeten spelen. Ngonge start waarschijnlijk op links.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.