‘Volgende grote club meldt zich voor Wesley, Club Brugge ruikt miljoenen’

Vanaken en Wesley (Club Brugge - Standard)

07 december 2018 09:14 - Wesley Moraes doet het sinds vorig seizoen zó goed bij Club Brugge, dat het maar de vraag is of hij ook tijdens de volgende jaargang nog in het Jan Breydelstadion zal spelen. Met de wintermercato in zicht neemt de interesse in onze spits alleszins niet af.

Integendeel: de grote buitenlandse clubs staan in de rij om de 22-jarige Wesley over te nemen van Club Brugge. Arsenal, Bayern München, Borussia Dortmund en Lazio toonden eerder al interesse, maar daar blijft het niet bij.

Zo zouden ook Valencia en OGC Nice zich nu melden voor Wesley. Volgens The Sun is Arsenal bereid om meer dan 16 miljoen euro op te hoesten voor de Braziliaan. Bij Club Brugge ruiken ze nu dan ook al de miljoenen die Wesley straks ongetwijfeld zal opleveren.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.