Vormer ontgoocheld: “Kortrijk heeft niets gecreëerd”

Club Brugge speelde 0-0 gelijk tegen KV Kortrijk. Ruud Vormer reageerde na afloop teleurgesteld tegenover het officiële kanaal van Blauw-Zwart.

16 december 2018 21:14 - De Nederlander vindt dat Club altijd had moeten winnen. “Ik denk dat we twee, drie grote kansen hebben gehad. Die maak je niet. En Kortrijk heeft niets gecreëerd. Je had hier altijd moeten winnen.”

Vormer is er volgende speeldag niet bij tegen Antwerp. “De jongens kunnen het ook zonder ons. Ik hoop dat het publiek ons naar voren duwt en dat we de drie punten in Jan Breydel houden”, aldus de middenvelder.

Antwerp
Volgende speeldag staat de topper tussen Club Brugge en Antwerp op het programma. Beide clubs hebben 35 punten en staan op een gedeelde tweede plaats.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.