“Zou Vanaken nog beter zijn een rij achteruit?”

Hans Vanaken (Club Brugge - FC Porto)

Hans Vanaken is één van de sterkhouders bij Club Brugge. De middenvelder is ook de topfavoriet om de Gouden Schoen te winnen. Wesley Sonck geeft coach Ivan Leko aan VISTA! een tip in verband met Vanaken.

28 december 2018 18:23 - Sonck is grote fan van Vanaken. “Hans heeft altijd en over controle over zijn lichaam, daarom heeft hij de finesse om in de zestien dikwijls de juiste dingen te doen. Dingen die makkelijk lijken, maar dat niet altijd zijn. Hij ziet ook de oplossingen sneller dan een ander.”

De voormalige aanvaller van Club Brugge vraagt zich af of Vanaken niet beter zou renderen een rij achteruit op het middenveld. “Ik vraag me alleen twee dingen af: zou hij niet nog beter zijn een rij achteruit? Omdat hij het allemaal zo goed ziet, het loopvermogen heeft maar toch niet die superversnelling in huis heeft. Al is hij zeker helemaal niet zo traag als velen denken. Ik heb hem al jongens zien terughalen op dertig meter.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Vind jij dit ook?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.