‘Club Brugge bezig met twee transfers voor volgend seizoen’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge is druk in de weer om inkomende transfers te realiseren. De aankopen zijn echter gericht op volgend seizoen. Gonçalo Cardoso en Luis Diaz zijn de pistes waar CEO Vincent Mannaert mee bezig is.

22 januari 2019 09:07 - Volgens Het Laatste Nieuws is Club Brugge verregaande onderhandelingen aan het voeren met Boavista om de 18-jarige verdediger Gonçalo Cardoso in te lijven. De Portugees zou eerstdaags zijn medische testen afleggen en een contract voor vier seizoenen tekenen. Hij zou wel het seizoen nog uitdoen bij Boavista.

Ook het dossier Luis Diaz blijft een optie voor Blauw-Zwart. De Colombiaan staat al een tijdje op het lijstje van Club Brugge en net zoals Cardoso hoopt Mannaert de 21-jarige vleugelspeler voor volgend seizoen te strikken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.