‘Club Brugge heeft nieuwe Mertens binnen de rangen’

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Landskampioen Club Brugge is uitgeschakeld in de Champions League, maar Blauw-Zwart heeft alsnog een sterke indruk achtergelaten. Het Italiaanse Corriere dello Sport haalt de loftrompet boven voor Siebe Schrijvers.

02 januari 2019 23:35 - De Italiaanse krant ziet vergelijkingen met Dries Mertens. De Rode Duivel maakt het mooie weer in de Serie A bij Napoli. ‘Siebe Schrijvers is ook een ontdekking bij Club Brugge. De vleugelspeler of tweede spits doet veel denken aan Dries Mertens. Schieten, dribbelen, Schrijvers gelijkt qua speelstijl op de ster van Napoli.’

‘Hij werd gehaald voor drie miljoen euro. Schrijvers is rechtsvoetig en fungeert in een 4-3-3-systeem het best op de linkervleugel. Hij was eveneens aanvoerder bij de Belgische nationale ploeg onder 21 jaar. In 18 optredens scoorde hij vier doelpunten. Het is nu enkel wachten op een selectie van bondscoach Roberto Martinez’, aldus de Italianen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.