‘Club Brugge heeft nog steeds zware concurrentie voor transfer’

Vormer - Wesley - Denswil - Cools

Club Brugge heeft geen wilde plannen voor de wintermercato. De grootste prioriteit lijkt een flankspeler te zijn, want Ivan Leko moest door een waslijst aan blessures op de zijkanten af en toe puzzelen.

03 januari 2019 15:05 - In dat verband wordt Club al geruime tijd gelinkt aan de 21-jarige Colombiaan Luis Diaz, die het voorbije jaar indruk maakte bij Atletico Junior. Zijn manager bevestigt dat er interesse is.

“Ja, er is een voorstel. Maar je vraagt te veel, ik kan niet meer info geven. Flamengo heeft ook interesse. Meer zeg ik niet”, vertelt Carlos Van-Strahalen aan Correio Braziliense. Diaz moet wel minimum 4,4 miljoen euro kosten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Moet Club hem halen?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.