‘Club Brugge is nog op zoek naar drie versterkingen’

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

Club Brugge gaat wellicht een vrij rustige wintermercato tegemoet. Blauw-Zwart heeft zijn zaakjes immers al behoorlijk goed op orde en dus is er niet zoveel versterking nodig.

03 januari 2019 08:38 - De grootste prioriteit de komende maand zal dan ook worden om de ploeg samen te houden. Het Laatste Nieuws verwacht immers dat er voor Brandon Mechele, Wesley Moraes en Hans Vanaken de nodige interesse zal zijn.

Ongeacht hun toekomst zoekt Club wel nog naar drie versterkingen. Een flankspeler, targetspits en centrale verdediger zijn nog welkom. Club wil die in principe wel pas in de zomer halen, al zal Vincent Mannaert het niet laten als er zich nu al een opportuniteit voordoet.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Heeft Club in januari versterking nodig?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.