‘Club Brugge krijgt plots bod van 20 miljoen op Wesley binnen’

Wesley in duel (Club Brugge - Gent)

Club Brugge beleeft een zeer rustige wintermercato en het ziet er niet naar uit dat Blauw-Zwart nog veel spelers zal kopen of verkopen. Nochtans wordt er wel aan de mouw getrokken van vooral Wesley Moraes.

26 januari 2019 09:15 - De Braziliaan heeft de aandacht getrokken van heel wat buitenlandse clubs met zijn prestaties in de competitie én de Champions League. Zo zou Club deze maand al een bod van maar liefst 25 miljoen euro vanuit China afgewezen hebben.

En nu heeft ook een club uit de Premier League een officieel bod van 20 miljoen euro gedaan, weet Het Laatste Nieuws. De Engelse club wil Wesley nog deze maand binnenhalen, maar Club wil zijn spits nu nog niet laten vertrekken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Terecht dat Club het bod afwijst?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.