‘Club Brugge krijgt uitstekend nieuws uit de ziekenboeg’

Brandon Mechele op training bij Club Brugge

Club Brugge hervat zondag zijn seizoen met een thuiswedstrijd tegen Charleroi. De voorbije dagen zag het ernaar uit dat Ivan Leko daarvoor serieus zou moeten puzzelen, maar dat blijkt uiteindelijk mee te vallen.

19 januari 2019 11:27 -

Achterin zat Leko immers met kopzorgen, in die mate zelfs dat hij in de oefenmatch tegen PSV op stage moest experimenteren met Dion Cools en Sofyan Amrabat centraal achterin. Maar uiteindelijk ziet het ernaar uit dat hij een beroep zal kunnen doen op zijn ‘gewone’ verdediging.

Brandon Mechele was op de sukkel met de schouder, maar Het Nieuwsblad weet dat een operatie voorlopig niet nodig is. De Rode Duivel traint probleemloos mee. Ook Benoit Poulain en Stefano Denswil zijn uiteindelijk gewoon fit. Met ook nog Saul Decarli beschikt Leko zo over vier zeker fitte verdedigers. Achter Luan Peres staat nog een vraagteken, Matej Mitrovic ligt nog enkele maanden in de lappenmand.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Zal Club winnen van Charleroi?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.