‘Club Brugge laat alsnog twee spelers vertrekken’

Ahmed Touba (Club Brugge - Anderlecht)

Geen enkele Belgische ploeg heeft zich de voorbije maand zo rustig gehouden op de transfermarkt als Club Brugge. Blauw-Zwart verkocht enkel Leandro Pereira aan Matsumoto Yamaga, verder vond er geen enkele transfer plaats. Maar daar zou nog verandering in komen.

31 januari 2019 18:59 - In de laatste uren van de mercato zouden nog twee spelers van Club een nieuwe werkgever vinden. Het gaat om twee jongens die voor Nieuwjaar al door Club verhuurd werden.

Dorin Rotariu was tot dusver aan de slag bij AZ, maar daar kon de Roemeense flankspeler geen basisplaats afdwingen. Hij gaat volgens Roemeense media nu aan de slag bij Bielefeld. De Duitse tweedeklasser gaat Rotariu huren met aankoopoptie.

Ook Ahmed Touba staat op het punt om te verkassen. De linkerflankspeler kon ook geen basisplaats afdwingen bij OH Leuven. Volgens RMC Sport gaat hij het nu proberen bij Monza, in de Italiaanse Serie C. Ook hier gaat het om een uitleenbeurt met aankoopoptie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Had Touba meer kansen moeten krijgen?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.