Club Brugge mag KV Mechelen dankbaar zijn voor komst Danjuma

In de zomer plukte Club Brugge Arnaut Danjuma weg bij de Nederlandse tweedeklasser NEC om het vertrek van Anthony Limbombe op te vangen. Dat deed de jonge Nederlander feilloos.

03 januari 2019 14:59 - Danjuma begon als een komeet bij Club en groeide ondertussen ook uit tot Nederlands international. In zijn thuisland beklagen de topclubs zich al dat ze de flankspeler lieten lopen en bij Ajax zal dat extra pijn doen.

“Wij hebben nog even overwogen om hem naar Ajax te halen”, vertelt trainer Erik ten Hag immers in Voetbal International. “Maar we hadden Hassane Bandé al gekocht.” De ex-aanvaller van KV Mechelen ligt echter al het hele seizoen in de lappenmand en kwam nog geen minuut in actie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Heeft Club Danjuma de voorbije maanden gemist?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.