‘Club Brugge onderhandelt over uitgaande transfer’

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

Luan Peres werd afgelopen zomer gehaald door Club Brugge. De Braziliaan kan echter niet op een basisplaats rekenen. Een vertrek lonkt en naar verluidt is Club Brugge al aan het onderhandelen over een transfer.

20 januari 2019 08:49 - Volgens het Portugese Zerozero heeft Sporting informele contacten met Club Brugge over een transfer van Luan Peres. Door de concurrentie van Poulain, Mechele en Denswil krijgt de Braziliaan niet veel speelkansen. Daar wil Sporting van profiteren.

De Portugese club is echter niet de enige gegadigde. Ook kan Peres terugkeren naar eigen land. Gremio is geïnteresseerd. De Braziliaan heeft nog een contract tot 2022 bij Club Brugge en zijn marktwaarde bedraagt 700.000 euro. Club betaalde naar verluidt zo’n 500.000 euro voor de verdediger.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.