‘Club Brugge plooit enkel nog voor de jackpot: 30 miljoen euro’

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Wesley Moraes wordt al een tijdje in verband gebracht met een transfer. Club Brugge ziet de Braziliaanse aanvaller echter niet graag deze winterperiode vertrekken.

30 januari 2019 11:59 - Volgens Het Nieuwsblad is Cardiff City terug uitgekomen bij Wesley. Begin januari deed de Engelse club al een bod, maar dat lag onder de 20 miljoen euro. Vervolgens werd Emiliano Sala voor 17 miljoen euro van Nantes gekocht, maar zijn vliegtuig verdween van de radar. De kans is zeer groot dat de aanvaller is overleden.

Het pijnlijke verhaal heeft er wel voor gezorgd dat Cardiff nog steeds op zoek is naar een spits. Club Brugge plooit echter enkel voor de jackpot van 30 miljoen euro voor Wesley. De kans is klein dat Cardiff dit bedrag op tafel wil leggen voor de spits van Blauw-Zwart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.