“Club Brugge stond nog nooit zo sterk als vandaag”

Bart Verhaeghe speech

Club Brugge kan terugblikken op een uitstekend 2018, waarin het zijn prijzenkast nog wat verder bijvulde en ook een uitstekend parcours aflegde in de Champions League. Bart Verhaeghe kon dinsdagavond op de nieuwjaarsreceptie dan ook trots de pers toespreken.

16 januari 2019 16:25 - “We hebben opnieuw alle redenen om bijzonder trots te zijn op het afgelopen jaar, met de tweede landstitel in 3 jaar tijd, de Supercup, en de individuele bekroningen voor onze trainer en spelers. Met Hans Vanaken kunnen we morgen mogelijks voor het eerst een derde Gouden Schoen op rij binnenhalen, da’s geen toeval meer”, glunderde de voorzitter.

” Op sportief vlak waren we nooit zo sterk als vandaag, met een dubbele bezetting op elke positie. We zijn een te duchten Europese subtopper geworden die zich toonde in de Champions League en toch ook de jeugd een kans blijft geven.”

Mijlpaal

2019 zal ook heel wat moois brengen, met onder meer de intrek in het nieuwe Belfius Basecamp. “Een mijlpaal voor Club. Onze spelers gaan er in de beste omstandigheden kunnen trainen. En dat niveau hopen we ook zo snel mogelijk te bieden aan onze twaalfde man. Nooit zijn er in één seizoen zoveel mensen naar wedstrijden komen kijken als vorig seizoen in Club Brugge. Da’s een beloning voor onze sportieve prestaties en de schitterende werking, maar vooral voor onze fans. Zij verdienen meer dan ooit een nieuw stadion.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben je het eens met hem?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.