Club kent scheidsrechter voor altijd beladen ‘Slag om Vlaanderen’

Brugse aanhang ziet 2 uitblinkers tegen AA Gent Aan hem gaan we nog veel plezier beleven

Afgelopen weekend vocht Club Brugge in Oostende nog de ‘Zeeslag om Vlaanderen uit’ en nu zondag wacht met de ‘Slag om Vlaanderen’ tegen AA Gent al een volgende zware dobber. Intussen weten we ook welke ref de clash in Jan Breydel in goede banen moet leiden.

29 januari 2019 15:19 - Voor de immer beladen topper van aanstaande zondag – aftrap om 14u30 – werd Bram Van Driessche aangeduid als hoofdscheidsrechter.

De laatste keer dat de Oost-Vlaming uit Sint-Denijs-Westrem een match van Club mocht leiden, dateert van begin december tegen Waasland-Beveren.

Blauw-zwart ging op de Freethiel met 2-1 onderuit ondanks een 0-1 voorsprong na een doelpunt van kapitein en aanjager Ruud Vormer.

Saillant detail: de uittredende kampioen incasseerde de 1-1 vanop de stip na handspel en rood voor centrale verdediger Benoît Poulain.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.