‘Club Brugge wijst bod van 25 miljoen euro af’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Het Laatste Nieuws meldt dat Club Brugge een bod van 25 miljoen euro afgewezen heeft op Wesley Moraes. Naar verluidt heeft het Chinese 
Guangzhou Evergrande veel over voor de Braziliaan.

04 januari 2019 15:39 - Wesley Moraes is een gewilde speler. Ook het Italiaanse Lazio Roma houdt zijn situatie in de gaten. De Italianen willen Wesley echter lenen met een optie tot aankoop. Het Chinese bod is aldus interessanter voor Blauw-Zwart.

Toch heeft Club Brugge het miljoenenbod van 25 miljoen euro op Wesley afgewezen. De spits kan in China één miljoen euro per jaar gaan verdienen, maar een overstap naar Azië is geen goede carrièrekeuze.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.