“Contract van 10 jaar bij Club zou hij niet eens erg vinden”

De Bock - Denswil - Vossen - Vanaken - Vanlerberghe - Vormer - Simons - Decarli (Club Brugge - Sint-Truiden)

Hans Vanaken lijkt klaar voor een stap hogerop. De middenvelder van Club Brugge heeft echter geen haast om te vertrekken bij Blauw-Zwart. Dat zien ook analisten Johan Boskamp en Marc Degryse.

05 januari 2019 08:12 - Tegenover Het Laatste Nieuws vindt Degryse dat de keuze voor een nieuwe club in het buitenland erg belangrijk is Vanaken. “Precies. Vanaken zal een ploeg moeten vinden die naar zijn kwaliteiten speelt en zijn gebreken compenseert.”

Boskampt pikt in. “Maar waar, op een hoger niveau, zal geaccepteerd worden dat er moet gelopen worden voor die Belg? Ik bedoel: als hij een contact voor tien jaar kan tekenen in Brugge…”, aldus de Nederlander.

“Jajajaja… En dat zou Vanaken niet eens een drama vinden”, vervolgt Degryse. “Hij is verstandig genoeg om te kiezen voor zekerheid. Je moet niet willen vertrekken gewoon omdat je in een grote competitie wil spelen. Je kunt zo in serieuze problemen komen – kijk naar Dendoncker.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.