‘Drie Premier League-clubs dingen ook mee voor Danjuma’

Eerder kwam het nieuws al naar buiten AC Milan naar Arnaut Danjuma Groeneveld zou lonken. Nu meldt The Daily Mail dat drie Premier League-clubs ook meedingen voor de handtekening van de winger.

14 januari 2019 22:01 - Naar verluidt zijn Liverpool, Tottenham Hotspur en Everton ook geïnteresseerd zijn in Danjuma. De vleugelspeler ligt al sinds oktober buiten strijd, maar maakte voor zijn blessure veel indruk in het shirt van Blauw-Zwart. Ook in de Champions League gooide hij hoge ogen met een prachtgoal tegen Atlético Madrid.

Het is nog maar de vraag of Club Brugge zijn goudhaantje lang zal kunnen behouden. Danjuma kwam afgelopen zomer over van het Nederlandse NEC. Inmiddels is de vleugelspeler ook al Nederlands international. Overigens betaalde Club Brugge 1,5 miljoen euro en is Danjuma nu al het veelvoud waard.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.