Ernst blessure Mitrovic is bekend

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

Matej Mitrovic blesseerde zich in de wedstrijd tegen Lokeren. Club Brugge laat op zijn officiële kanalen weten dat de verdediger een barst in de enkel heeft en twee maanden out zal zijn.

09 januari 2019 17:04 - Mitrovic kreeg in de match tegen Lokeren een trap. Aanvankelijk hoopte Club Brugge dat de blessure zou meevallen, maar een CT-scan toonde aan dat er een barst in de enkel was. Mitrovic heeft de stage in Qatar meteen verlaten en is teruggekeerd naar België.

Mitrovic zal zo het verdere verloop van de reguliere competitie missen. Coach Ivan Leko hoopt weer over de verdediger te beginnen voor het begin van de play-offs. Brandon Mechele liep eveneens een blessure op tegen Lokeren. De schouder van de verdediger ging uit de kom.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.