‘Europese topclub wil Danjuma per direct overnemen’

Arnaut Danjuma Groeneveld is al een tijdje geblesseerd, maar de buitenspeler was na zijn overgang meteen van grote waarde bij Club Brugge. Volgens De Telegraaf is er alvast concrete buitenlandse interesse.

12 januari 2019 08:28 - ‘AC Milan meldde zich officieel bij Club Brugge voor de buitenspeler, bereidt volgens bronnen bij de Belgische topclub een bod voor en wil de jongeling per direct overnemen’, zo meldt de Nederlandse krant. Het management van Danjuma wil overigens niet reageren op de interesse van de Italiaanse topclub.

Club Brugge wil goudhaantje Danjuma het liefst behouden. De winger kwam afgelopen zomer pas over van NEC en had geen problemen zich meteen aan te passen in België. Ook in de Champions League maakte Danjuma indruk met onder andere een schitterend doelpunt tegen Atlético Madrid. Overigens is de 21-jarige buitenspeler ook Nederlands international geworden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.