‘Jeugdproduct van Club Brugge op een zucht van Juventus’

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Daouda Peeters verliet Club Brugge zes maanden geleden voor het Italiaanse Sampdoria. Het Laatste Nieuws meldt dat de middenvelder nu op een zucht van een transfer naar grootmacht Juventus Turijn staat.

30 januari 2019 13:31 - De 20-jarige Peeters heeft zich in de Primavera (B-elftal, red.) zo goed ontwikkeld dat een overgang naar Juventus enkel een kwestie van tijd lijkt te zijn. Het is wel de bedoeling dat Peeters het seizoen afmaakt bij Sampdoria. Vervolgens moet hij aansluiten bij de voorbereiding van de A-kern.

Juventus start het seizoen echter altijd met een grote selectie. Daarna valt een groot deel van de spelers af. Peeters is een Belgische jeugdinternational, maar hij kan ook nog kiezen om voor de nationale ploeg van Guinee uit te komen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.