Leko geeft toe: “De druk is enorm”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Club Brugge neemt het komende speeldag op tegen KV Oostende. De kloof tussen leider KRC Genk en Blauw-Zwart bedraagt al tien punten. Coach Ivan Leko weet dat er veel druk komt kijken en dat puntenverlies uit den boze is.

25 januari 2019 19:49 - “De druk is enorm, maar dat zal volgend weekend tegen AA Gent niet anders zijn. Als je daar niet mee kan omgaan, moet je een andere job zoeken” , laat Leko weten aan Het Laatste Nieuws.

“Tien punten… het verschil met Genk is enorm. De realiteit is dat we nu zes à zeven punten minder hebben dan dat we hadden moeten hebben. We moeten proberen de kloof kleiner te maken en dus kunnen we ons weinig puntenverlies veroorloven”, aldus de Kroaat.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Heeft Leko hier gelijk?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.