Leko geeft zijn selectie vrij voor trip naar Oostende

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Club Brugge begon vorige week rampzalig aan de tweede seizoenshelft met een 0-1-nederlaag tegen Charleroi. Het heeft nu al een achterstand van tien punten op KRC Genk en dus kunnen Ivan Leko en de zijnen zich eigenlijk geen misstappen meer veroorloven.

26 januari 2019 17:42 - En dus moet er zondag gewonnen worden op het veld van KV Oostende. Op zijn persconferentie vrijdag kon Leko alvast meegeven dat hij nog geen geblesseerden kon recupereren. Er viel ook niemand meer uit, waardoor de trainer gewoon voor dezelfde selectie als vorige week kiest.

De selectie van Club Brugge voor de wedstrijd op KV Oostende

Doelmannen: Letica, Horvath en Hubert
Verdedigers: Mechele, Denswil, Poulain, Decarli, Mata en Cools
Middenvelders: Amrabat, Nakamba, Rits, Vormer en Vanaken
Aanvallers: Diatta, Dennis, Schrijvers, Openda en Wesley

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Zal Club in Oostende wel winnen?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.