Leko kan op sterke selectie rekenen tegen Charleroi

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Zondagnamiddag trapt Club Brugge zijn 2019 écht op gang. Dan staat immers de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe jaar op het programma. Sporting Charleroi komt op bezoek in het Jan Breydelstadion.

19 januari 2019 20:50 - Zaterdagavond maakte Leko zijn selectie bekend voor die partij. Hij kan daarbij nog altijd niet rekenen op een aantal geblesseerden, zoals Mitrovic, Danjuma en Vossen. Maar desondanks ziet de 19-koppige wedstrijdselectie er behoorlijk sterk uit.

Zo waren er wat zorgen over de fitheid van Mechele, Poulain en Denswil, maar het defensieve trio zit gewoon in de selectie. Verder keert ook Krépin Diatta terug in de kern, waardoor de jonge Ngonge afvalt.

De selectie van Club Brugge voor de match tegen Charleroi

Doelmannen: Letica, Horvath en Hubert
Verdedigers: Mechele, Denswil, Poulain, Decarli, Mata en Cools
Middenvelders: Amrabat, Nakamba, Rits, Vormer en Vanaken
Aanvallers: Diatta, Dennis, Schrijvers, Openda en Wesley

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Zijn jullie tevreden met deze selectie?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.