Leko laat zich uit over opvolger Wesley: “Dat deden we met Izquierdo ook”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Wesley Moraes staat in de belangstelling van verschillende clubs. Naar verluidt heeft Club Brugge ook een miljoenenaanbieding uit China afgeslagen. Het ziet er dus naar uit dat Wesley komende zomer zeker zal vertrekken.

07 januari 2019 14:05 - Een wintertransfer lijkt uitgesloten, maar door de grote interesse in Wesley zit een transfer in de zomer er aan te komen. Leko hint dat Club al bezig is met zijn vervanging. “Met Club kijken we zeker zes maanden vooruit. Dat deden we met Izquierdo. We wisten dat hij ging vertrekken en haalden Limbombe en Dennis. Toen Limbombe zou vertrekken, kozen we voor Diatta en Danjuma. Hetzelfde doen we op andere posities.”

“Je kan geen tweede Wesley vinden”, vervolgt Leko tegenover Het Nieuwsblad. “Zoek maar eens in Europa een spits van 1m92, 100 kilo aan spieren die kan voetballen én snel is. Dan spreek je over types als Drogba en Diego Costa, die zijn niet dik gezaaid. Maar er zijn wel andere types spitsen, zoals Diaby, Vossen, Openda, Rezaei”, aldus de Kroaat.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.