Leko over titelfavoriet: “Ik zet mijn geld op Club Brugge”

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Club Brugge is momenteel op stage in Qatar. Coach Ivan Leko laat zich tegenover Het Belang van Limburg uit over de titelfavoriet.

07 januari 2019 16:34 - De Kroaat ziet dat KRC Genk mooi voetbal speelt, maar schat zijn eigen team toch hoger in door de play-offs. “Als er geen play-offs zijn, is Genk favoriet. Ze zijn fantastisch, spelen mooi voetbal en pakken punten. Maar met de play-offs zet ik mijn geld op mijn team.”

“Vorig jaar raasden we door de reguliere competitie en hadden we het moeilijk in de play-offs”, gaat Leko verder.” Nu heb ik het gevoel dat het omgekeerde het geval is.” Club staat momenteel zeven punten achter op leider Genk, maar dat puntenaantal wordt door de play-offs gehalveerd.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Vind jij dit ook?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.