Makelaar Wesley reageert op nieuwe interesse Lazio

Wesley houdt Scholz af (Club Brugge - Standard)

Wesley Moraes stond vorige zomer al in het middelpunt van een transfersoap, maar bleef uiteindelijk bij Club Brugge. De Braziliaan lokt ook nu nog altijd veel interesse en de komende maand zullen er ongetwijfeld nog veel geruchten verschijnen.

03 januari 2019 08:45 - De voorbije dagen werd bijvoorbeeld alweer gewag gemaakt van interesse van Lazio, dat ook in de zomer al hard aan de mouw van de Braziliaan trok. Tegenover TheLaziali.com kwam Paulo Nehmy, de makelaar van de spits, met een korte reactie.

“Eigenlijk is de interesse van Lazio nooit verdwenen”, vertelt hij. “Maar nu heeft de club meer concurrentie.” De komende weken zal blijken of die andere geïnteresseerde clubs ook nog zullen opduiken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Moet Club Wesley deze maand laten vertrekken bij een goed bod?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.