Mevrouw Vormer spreekt over toekomstplannen: “Zijn carrière is kort”

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

Afgelopen zomer werd Ruud Vormer aan een vertrek gelinkt bij Club Brugge. De vrouw van Vormer, Roos America, spreekt tegenover Het Laatste Nieuws over de toekomstplannen.

12 januari 2019 09:57 - Aan een vertrek denkt de familie Vormer alvast niet. “Is het nu alweer bezig? Goh, ik wist het helemaal niet. Dus nee, nu is het niet spannend. Ruud heeft sinds deze zomer een nieuw en lang contract bij Club Brugge – hij heeft voor vier seizoenen bijgetekend. Ik ben lekker relaxed: de kans dat we plots moeten vertrekken, is heel erg klein.”

Afgelopen zomer zat de kans op een vertrek er wel in. “Deze zomer was ik er wél mee bezig. Toen kreeg ik de zenuwen ervan. Ik zag het écht niet zitten om weg te gaan. We hebben het goed in Brugge. De school is prima. Het eten is lekker. Ik heb een fijne job. Dat allemaal opgeven, wou ik helemaal niet.”

Vertrek
Roos America laat de deur van een vertrek echter op een kier. De carrière van Ruud Vormer duurt niet zo lang. Vrouwlief zou meteen beslissen om mee te gaan naar waar de middenvelder ook vertrekt. “Ja, echt wel. Ik zou ’m niet tegenhouden, want z’n carrière is maar superkort. Als hij zou vertrekken, gaan we gewoon met z’n allen mee. Maar: liever niet.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.