Preud’homme geeft Simons tip: “Dan kan hij een goede trainer worden”

Timmy Simons beseft het nut van Child Focus

Vorige zomer zette Timmy Simons op 41-jarige leeftijd een punt achter een indrukwekkende carrière. Verdwijnen uit het voetbal deed hij niet, want meteen na zijn spelerspensioen ging hij aan de slag in de staf van Ivan Leko.

24 januari 2019 17:47 -

De komende jaren zal ongetwijfeld blijken of Simons in de voetsporen kan volgen van Philippe Clement en Sven Vermant en kan doorgroeien tot hoofdtrainer van een eersteklasser. Michel Preud’homme denkt alvast van wel, maar slechts op één voorwaarde.

“Timmy Simons kan ook een goede trainer worden, als hij klaar is om niet langer door iedereen geliefd te zijn”, zegt Preud’homme in Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Zie je Simons ooit trainer worden?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.