Spaans ex-international wild van Vanaken: “Hij is de koning van de pausa”

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

Hans Vanaken zette vorige week de kroon op een ijzersterk 2018 door ook de Gouden Schoen binnen te halen. Tegenwoordig staat men in de rij om de stijlrijke middenvelder met lof te overladen. Ook een Spaanse ex-international is een groot bewonderaar.

23 januari 2019 10:16 - Tegenwoordig speelt Luis Garcia bij AS Eupen, maar in het verleden kwam hij nog zeven keer uit voor de Spaanse nationale ploeg. “Hij mist inderdaad een beetje snelheid. Maar zijn hoofd denkt veel sneller dan zijn benen”, weet hij over Vanaken in Sport/Voetbalmagazine.

Garcia vindt Vanaken zelfs ‘de Belgische koning van de pausa’, een Spaanse voetbalterm die staat voor het bepalen van het juiste tempo. “Hans heeft die capaciteiten en die rust, de manier van altijd te weten wanneer je een bal in de voet moet geven, dan wel hem in de ruimte moet sturen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben je het eens met hem?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.