‘Transfer Club Brugge staat alsnog op de helling’

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge is één van de weinige ploegen die deze winter nog geen enkele nieuwe speler binnenhaalde, maar daar kan in de komende week nog verandering in komen. De voorbije dagen leek Club alvast op weg een eerste aanwinst te strikken.

24 januari 2019 12:01 - De komst van Gonçalo Cardoso, een 18-jarige verdediger van Boavista, leek zelfs al zo goed als in kannen en kruiken. Maar volgens Het Laatste Nieuws staat de overgang alsnog op losse schroeven. Club wil Cardoso graag binnenhalen, maar de onderhandelingen met Boavista verlopen moeilijk.

De Portugezen vroegen aanvankelijk 3 miljoen euro, maar dat vond Club veel te veel. Ondertussen is de prijs gezakt naar 2,5 miljoen, maar ook dat ziet Club nog niet zitten. Het is dus nog maar de vraag of Boavista nog méér water bij de wijn wil doen om alsnog een akkoord te bereiken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Is 2,5 miljoen euro te veel?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.