Vanaken niet te spreken over Boucaut: “Zelfs geen zin om over hem te praten”

Hans Vanaken (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge ging in eigen huis met 0-1 onderuit tegen Charleroi. Na afloop werd er met de vinger gewezen naar scheidsrechter Alexandre Boucaut.

21 januari 2019 08:29 - Blauw-Zwart vond dat de arbiter te weinig deed aan het vele tijdrekken van Charleroi en dat enkele fases niet correct werden beoordeeld. Ook Gouden Schoen Hans Vanaken was duidelijk niet tevreden met de wedstrijdleiding. “Nochtans was er wel een 100% penaltyfout op mij. Ik heb zelfs geen zin om over die man te praten.”

Ook Denswil was niet te spreken over Boucaut. “Vanaf minuut één was Charleroi tijd aan het winnen. En daar mag je dan niets van zeggen tegen de scheids. Bij die penaltyfase krijgt de verdediger de bal duidelijk tegen de arm. Dat probeer je duidelijk te maken, maar dan stuurt hij je zomaar weg”, wordt hij geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.