Vanaken praat na Gouden Schoen over toekomst: “Die kans is er zeker”

Hans Vanaken (Club Brugge - Gent)

Hans Vanaken won woensdagavond de Gouden Schoen. Na afloop liet de middenvelder van Club Brugge zich uit over zijn toekomst. Velen vinden dat het tijd is voor een stap hogerop.

17 januari 2019 09:29 - Vanaken blijft echter rustig onder alle belangstelling en sluit niet uit dat hij nog lang bij Club Brugge zal blijven. “Of ik volgend seizoen nog in Brugge speel? Die kans is er zeker. Ik ben er heel tevreden en heb mijn contract nog maar net verlengd (tot medio 2023). Ik zal alleen naar het buitenland vertrekken als het plaatje helemaal klopt”, wordt Vanaken geciteerd door Het Nieuwsblad.

Vanaken wordt veelvuldig in verband gebracht met een transfer naar het buitenland. De Rode Duivel zou klaar zijn voor een stap hogerop. Vooral de Bundesliga wordt naar voor geschoven als de ideale carrièrestap voor Vanaken. Club Brugge hoopt alvast dat de spelverdeler nog lang bij de club lijft.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.