Vanlerberghe spreekt zich uit over terugkeer naar Club

Club Brugge neemt het zondagnamiddag op de 23ste speeldag van de Jupiler Pro League op tegen KV Oostende. Dat wordt een speciale match, want niet alleen is de kustploeg een streekgenoot, het telt ook heel wat ex-spelers van Club in zijn rangen.

26 januari 2019 14:06 -

KVO heeft ook een huurling van Club in de vorm van Jordi Vanlerberghe. “Hopelijk kan ik mij zondag tonen tegen mijn werkgever”, vertelt die aan Het Laatste Nieuws. “Deze zomer wou ik vol mijn kans gaan, maar merkte ik al snel dat de speelminuten bij Club niet zouden volgen. Vervolgens heb ik de keuze voor KVO gemaakt, waar ik me wil tonen met het oog op een terugkeer naar Club.”

De defensieve middenvelder hoopt dus nog op een doorbraak bij Blauw-Zwart. “Ik heb me de stap naar Brugge nog niet beklaagd. Weinig verhuurde spelers slagen nadien bij Club, maar ik hoop alsnog de uitzondering op de regel te zijn.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Zal hij nog doorbreken bij Club?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.