Verhaeghe spreekt duidelijke taal over transferplannen deze winter

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

De wintertransferperiode duurt nog een kleine twee weken en dus kan er in theorie nog altijd vanalles gebeuren. Bij Club Brugge bleef het tot dusver echte windstil en het ziet er niet naar uit dat daar nog verandering in zal komen.

19 januari 2019 13:27 - Bart Verhaeghe geeft immers aan dat er in principe deze maand geen spelers meer bij zullen komen. “Ja. Een wintermercato is sowieso niet evident. Om iemand te vinden die meteen het verschil maakt… – een buitenlander kost je weken aanpassing. Wij geloven in de huidige kern – misschien wel de sterkste sinds mijn komst naar Club Brugge”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Desondanks heeft Club wel een achterstand van zeven punten op Genk. “Wij hebben wedstrijden tegen de minderen gespeeld die Club-onwaardig waren. Daarom heb ik dit seizoen de groep al twee keer toegesproken – na de bekeruitschakeling in Deinze en na het gelijkspel thuis tegen Beveren. Omdat ik telkens het gevoel had dat net de basiswaarden van deze club structureel niet werden nageleefd. Ik heb de spelers gezegd: ‘Ik duld die nonchalance niet, zo van ‘het zal wel loslopen’.’ Een ander mag straks kampioen zijn, maar niét omdat wij het hebben weggegeven.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Heeft Club deze winter nog versterking nodig?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.