Vertrekt verdediger alsnog bij Club Brugge?

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

De wintertransferperiode is bijna voorbij. Toch kan er in de laatste dagen nog veel gebeuren, ook bij landskampioen Club Brugge. Zo meldt L’Avenir dat verdediger Benoit Poulain alsnog kan vertrekken.

28 januari 2019 18:55 - Poulain zijn contract loopt af op 30 juni 2019 en de kans zit er in dat Club Brugge de Franse verdediger deze wintermercato nog ziet vertrekken. Het Turkse Fenerbahçe zou alvast geïnteresseerd zijn in Poulain.

Bij Club Brugge wordt Poulain meestal ingezet als vaste pion in de defensie van Ivan Leko. Afgelopen speeldag zat hij echter op de bank tegen KV Oostende. Donderdag is de slotdag van de transfermarkt. Dan is de toekomst van de 31-jarige verdediger al duidelijker.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.