Vormer geeft Vanaken transfertip: “Hij kan het niveau aan”

Cools - Nakamba - Vormer - Vanaken - Wesley (Club Brugge - KRC Genk)

Het heeft er alle schijn van dat vanavond Hans Vanaken de Gouden Schoen zal krijgen na een bijzonder sterk 2018. Hij zou op de erelijst de opvolger worden van Ruud Vormer. De Club-aanvoerder heeft een belangrijke transfertip voor zijn ploegmaat.

16 januari 2019 15:22 - De voorbije maanden werd Vanaken immers al aan een paar clubs gelinkt, zoals bijvoorbeeld Borussia Dortmund. En dat lijkt Vormer wel te bevallen. “Als er een mooie club komt uit Duitsland of zo en het voelt goed aan, dan moet hij dat lekker doen. Hij kan het niveau aan”, oordeelt hij in Het Nieuwsblad.

Ook Vanaken zelf doet zijn zegje over zijn toekomst. “Ik heb ook wel ambitie om hogerop te raken. Maar ik heb geen zin om te schreeuwen: Ik wil weg!, als er niks is. Ik zou zelf niets forceren of managers laten zoeken naar een ploeg. Ik zou alleen maar een club willen die zelf naar me toe is gestapt, omdat ze me hebben gescout en in een gesprek met de trainer of de technisch directeur laten voelen dat ze me willen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Zou de Bundesliga een goede competitie zijn voor Vanaken?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.