Aanstoker vlagincident vertelt waarom hij na laatste fluitsignaal per se groen-zwarte vlag wilde planten

Play Sports

Irvin Cardona maakte zich gisteren na afloop van de stadsderby niet bepaald populair bij alles wat blauw-zwart is. De Franse spits vond het nodig om, ondanks het gelijkspel, een vlag van Cercle in de middencirkel te planten. Waarom deed hij dat?

11 februari 2019 21:22 - De huurling van AS Monaco, die na twintig minuten in de tweede helft voor de 2-2 tekende, haalde zich de woede van de Clubspelers op de hals en kreeg het vooral flink aan de stok met Dion Cools en Brandon Mechele. Wat bezielde de aanvaller van Cercle? Na afloop volgde er een woordje uitleg.

“Voor de match hadden we gelezen dat Club Brugge hier zijn vlag zou komen planten. Het was plezant bedoeld. We speelden thuis vanmiddag, daarom wilde ik ook die vlag planten. Het was zeker niet tegen Club bedoeld, ik wilde gewoon tonen dat wij de thuisploeg waren”, klonk het voor de microfoon van Play Sports.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.