‘Anderlecht kan morgen niet rekenen op twee absolute sterkhouders en verdediger’

Morgen om half drie doet Club nog maar eens een poging om drie punten weg te kapen op het veld van eeuwige vijand Anderlecht. Al ruim 20 jaar wacht blauw-zwart op een feestje in het hol van de leeuw en wie weet is het morgen prijs. Paars-wit moet namelijk heel wat spelers missen.

23 februari 2019 13:35 - Ook wij hebben onze kopzorgen met Arnaut Danjuma, Clinton Mata en Matej Mitrovic in de lappenmand én Benoît Poulain op het strafbankje, maar wat dan gezegd van de geplaagde Brusselaars? Het lijstje afwezigen in het Astridpark is niet minnetjes.

Bornauw, Sambi Lokonga, Makarenko en Najar waren al zeker out voor morgen en daar komen met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid – het zou natuurlijk niet de eerste keer zijn dat teams elkaar zand in de ogen willen strooien – nog eens drie namen bij.

En het zijn geen kleine garnalen: Adrien Trebel en Landry Dimata sukkelen nog steeds met de knie en geraken sowieso niet fit. En ook Ivan Obradovic haalt in principe het wedstrijdblad niet. De heropgeviste Servische linksback is volgens HLN onvoldoende hersteld van een scheurtje in de hamstrings.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.