Boskamp heeft geen goede hoop voor Leko: “Dat is meestal geen goed teken”

Johan Boskamp (analist)

Ivan Leko wacht nog altijd op een contractverlenging bij Club Brugge. Na een eerste seizoen waar hij meteen kampioen werd met Blauw-Zwart volgt nu een seizoen met controverse (Operatie Propere Handen, red.) en mindere resultaten.

09 februari 2019 16:02 - Club Brugge heeft nog altijd geen contractverlenging op tafel gelegd en Johan Boskamp ziet het dan ook somber in voor de Kroaat. “Her en der wordt geopperd dat Leko volgend jaar geen trainer van Brugge meer is. Hoe dat zit, weet ik niet precies. Maar als een club de contractbesprekingen zo lang uitstelt, is dat meestal geen goed teken”, vindt de Nederlander tegenover Het Belang van Limburg.

Club Brugge verliest dit seizoen veel onnodige punten. Boskamp vindt dat Leko en de zijne zich in de play-offs zullen moeten laten zien. “Hij zal moeten knallen in de play-offs. In de competitie laten ze eigenlijk al te veel punten liggen, maar dat doen Gent, Standard en –zeker- Anderlecht ook”, aldus Boskamp.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.