Cijfers spreken boekdelen: Club staat er als het moet (en dat belooft dus voor PO1)

Sfeerbeelden Club Brugge - Anderlecht (5-0)

De overwinning van gisteren tegen het tot nog toe ongenaakbare Genk heeft de Brugse titelambities nieuw leven ingeblazen. Afgaande op de statistieken heeft blauw-zwart trouwens alle redenen om volop te dromen van én te geloven in een tweede opeenvolgende landskroon.

18 februari 2019 17:33 - Met nog vier reguliere competitiematchen voor de boeg en tien topwedstrijden in play-off 1 in het verschiet heeft Club nog tijd en mogelijkheden genoeg om de huidige kloof van acht punten te dichten. Zeker ook als je weet dat er nog twee confrontaties met Genk volgen.

Bovendien hoeven de manschappen van Ivan Leko ook die andere topaffiches in de tiendelige eindsprint richting titel niet te vrezen. Tot nog toe doet de uittredende landskampioen het immers voortreffelijk tegen de rechtstreekse concurrenten: 4 op 6 tegen Antwerp, 3 op 6 tegen Standard, een thuiszege tegen Anderlecht, 4 op 6 tegen Genk, 4 op 6 tegen AA Gent.

Conclusie: Club Brugge heeft iets met topafspraken, zie ook maar de geslaagde Europese campagne in de Champions League met uiteindelijk zes gesprokkelde punten én de recente Europese zege tegen Red Bull Salzburg.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.