‘Club Brugge heeft er weldra nog een international bij’

Club Brugge heeft er een zeer sterke week opzitten met knappe zeges tegen Salzburg en Genk. De hoofdrol werd daarbij opgeëist door de usual suspects als Vanaken, Vormer, Wesley en sinds kort ook Siebe Schrijvers. Maar in hun schaduw ontbolstert nog een speler.

19 februari 2019 13:10 -

Krépin Diatta leverde enkele sterke prestaties af op de linkerflank, waar hij door de afwezigheid van Danjuma en Dennis volop zijn kans lijkt te grijpen. En dat komt de 19-jarige Senegalees binnenkort mogelijk op een mooie beloning te staan.

Volgens Het Laatste Nieuws mag Diatta binnenkort hopen op een eerste selectie voor de nationale ploeg. Bondscoach Aliou Cissé zou Diatta de voorbije maanden intensief gescout hebben en zou zeer gecharmeerd zijn van zijn kwaliteiten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Verdient Diatta een selectie voor Senegal?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.